Young Talent Award – MKB-Limburg

BELOFTE
Dit jaar is er ook weer in het bijzonder aandacht voor jonge ambitieuze ondernemer. Speciaal voor de beloftes is de “Young Talent Award – MKB-Limburg” in het leven geroepen.
De Roerstreekprijs biedt startende ondernemers en jonge bedrijven (tussen de twee en vijf jaar) een podium zodat ze zich kunnen voorstellen aan ondernemers, relaties en potentiële klanten uit de regio Roermond en Roerdalen. Uit de nominaties kiest een selectiecommissie, bestaande uit leden van de  stuurgroep Midden van MKB-Limburg, drie ondernemers die doorgaan naar de finale.
De drie genomineerden worden vervolgens door een professioneel communicatiebureau voorbereid op hun pitch waarmee ze het publiek tijdens de finale avond kunnen overtuigen van hun potentie, toekomstbeeld en ondernemerschap.
Tijdens de finale avond op woensdag 6 november 2024 wordt bekend gemaakt wie de “Young Talent Award – MKB-Limburg” wint.

Ben jij of ken jij die ambitieuze ‘jonge’ ondernemer die een podium verdient? Meld jezelf of hem of haar dan aan waarom deze beloftevolle ondernemer een plek in de spotlights moet krijgen. 

CRITERIA
- gevestigd in Roerdalen of Roermond
- onderneming bestaat tussen de 2 en 5 jaar
- duidelijke toekomstvisie met groeipotentieel
 

Blijf op de hoogte!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@roerstreekprijs.nl
Privacystatement | realisatie website Postul.Art