Rogier Seelie, bestuurslid Roerstreekprijs
27 mei 2022

Mijn naam is Rogier Seelie. Ik ben woonachtig in Herten en werkzaam als directeur bij Flynth adviseurs en accountants (voorheen accon■avm avm). Om samen met het Bestuur van de Roerstreekprijs iets neer te zetten voor en door ondernemers in de gemeente Roerdalen en de gemeente Roermond geeft mij veel energie.
Elke ondernemer en elke onderneming heeft zijn of haar eigen verhaal. En dat verhaal is in alle gevallen meer dan de moeite waard. En omdat het de moeite waard is, is het ook inspirerend. Inspirerend voor andere ondernemers, maar ook voor klanten, leveranciers, het onderwijs en de overheid.
Met de Roerstreekprijs bieden we ondernemers een podium om hun verhaal te laten horen en te laten zien. Wat is passie, waar komt die vandaan en wat kun en wil je er mee bereiken? Interessante vragen die elke ondernemer anders zal beantwoorden. Dat is ook de reden dat ik al een aantal jaren met veel plezier gesprekken voer met ondernemers over deze onderwerpen. 

Graag wil ik langs deze weg ondernemers uitdagen om hun passie te delen en om een inspiratiebron te zijn voor anderen. Doe mee aan de uitverkiezing van de Roerstreekprijs/ Belofte van de Roerstreek of nomineer een collega ondernemer voor één van deze prijzen.  En natuurlijk zie ik u dan graag op woensdag 2 november a.s. bij de grote finale in Foroxity Filmarena in Roermond.

 

Blijf op de hoogte!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@roerstreekprijs.nl
Privacystatement | realisatie website Postul.Art