Heidy Amory, vice voorzitter Roestreekprijs
16 juni 2022

Mijn naam is Heidy Amory. Van oorsprong manager grootwinkelbedrijf, inmiddels sinds 2012 zelfstandig ondernemer en ook in dienst in het maatschappelijke werkveld. Als initiatiefnemer en medeoprichter van Stichting SMOL, heb ik de ambitie om maatschappelijke organisaties en ondernemers met elkaar te verbinden. Er is veel winst voor Limburg te behalen voor alle partijen in een structurele samenwerking.
Om die reden ben ik sinds vorig jaar aangesloten bij het bestuur van MKB-midden. Tijdens één van onze vergaderingen kwam ter sprake dat het zonde is dat er wel de Weerterlandprijs is in Weert en de Lodewijk van der Grinten prijs in Venlo, maar dat dit in onze regio, de Roerstsreek ontbreekt.
Samen met Kees en Jilan waren we het snel eens, ook in onze regio was een ondernemersprijs wenselijk. Dat het een uitdaging zou zijn om dit te realiseren in een kort tijdsbestek was ons bekend. Inmiddels hebben we een onafhankelijke Stichting opgericht en zijn we samen met een enthousiast voltallig bestuur hard aan het werk om van het event in november een succes te maken.

We wonen en werken in een prachtige regio, met fantastische ondernemers en daar mogen we trots op zijn. En die trots willen we laten zien tijdens, maar ook in de aanloop naar ons event op 2 november. Ben jij er ook bij? Volg ons dan op de sociale media, we houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. We zijn actief op Insta, Facebook en LinkedIn. Wil je ons helpen? Laat het anderen weten. Samen maken we de Roerstreekprijs tot een succes!

Blijf op de hoogte!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@roerstreekprijs.nl
Privacystatement | realisatie website Postul.Art