De winnaar van de eerste editie van de Roerstreekprijs 2022 is
3 november 2022

Cobi Botanisch Warenhuis en Cobi Natuurlijk Bijzonder

Tijdens een sfeervolle avond in Filmarena Foroxity is Cobi Botanisch warenhuis en Cobi Natuurlijk Bijzonder door de jury uitgeroepen tot de winnaar van de eerste editie van de Roerstreekprijs. De presentatie van de feestelijke finale was in handen van niemand minder dan musicalster Suzan Seegers.
De jury prees hun moed om tegen de stroom in te roeien en in coronatijd in het winkelcentrum van Roermond een Botanisch Warenhuis te openen naast hun al bestaande bloemenzaak Cobi Natuurlijk Bijzonder. Beide ondernemers Cobi en haar man Cyriel ontvingen uit handen van de juryvoorzitter Monique Princen de bijbehorende prijs, het Roerstreek beeld van Henk Sillen. Cobi Natuurlijk Bijzonder en Cobi Botanisch Warenhuis zijn twee winkels in hartje Roermond waar beleving, sfeer, intimiteit en klantvriendelijkheid de boventoon voeren.
Meer dan de eer! Meedoen aan de Roerstreekprijs gaat niet om de prijs, maar om de eer en zoveel meer. Het volledige traject vanaf de eerste de gesprekken met de selectiecommissie en vervolgens de jury tot en met de finale heeft een grote impact op een bedrijf. De deelnemende bedrijven gaven allen aan dat ze het zeer waardevol vinden dat een onafhankelijke jury op een professionele manier alle facetten van hun bedrijf onder de loep neemt en dan tot een positief oordeel komt waar je als bedrijf je voordeel mee kunt doen.
De volgende editie van de Roerstreekprijs vindt plaats in 2024.

Blijf op de hoogte!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@roerstreekprijs.nl
Privacystatement | realisatie website Postul.Art